Kindersieraden: meisjes armband met naam model "initiaal"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Kindersieraden: meisjes armband met naam model "initiaal"

De armband initiaal is handgemaakt met edelsteen naar keuze op elastiek.
 
Het voorbeeldmodel is gemaakt met jade wit. De kristalen kralen naast de naam worden aangepast aan de keuze edelsteen die u kiest. 

Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. Het armbandje is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, door alle leuke opties. Een uniek "one of a kind" kado met een mooie boodschap!

Voorbeeld:
 
Hoe werkt het?
 
U kunt in deze armband een naam of telefoonnummer kwijt en een RVS letterbedel aan RVS slot en keuze tussen een RVS bedel hartje of sterretje aan RVS slotje. Dit blijft altijd mooi.

Naam of nummer

Hier vult u in welke naam of telefoonnummer u op het armbandje wilt. Er is geen ruimte voor naam en nummer.
7 letter/cijferkraaltjes is al6 cm. Naam en nummer past vaak niet. Er zijn geen kralen met streepjes of puntjes boven de letter beschikbaar.

Maat
De maten genoemd in de tabel, zijn gemiddelden. Indien u zelf meet, meet dan de pols strak en tel daar dan 2 cm bij op. Geen meetlint bij de hand? Gebruik dan een stukje papier en leg dit naast een lineaal. Heeft u zelf gemeten, kijk dan naar de maat en niet naar de leeftijd bij het kiezen van de juiste maat voor uw persoonlijke en unieke armband. Het armbandje wordt gemaakt dat hij niet heel strak om de pols zit, dit zit namelijk net wat lekkerder.
 
Met/zonder letters
Wilt u een armbandje zonder naam, met alleen kralen dan kunt u dat hier aangeven.
 
Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk. Een S.O.S armband wordt dus altijd uitgevoerd met witte letters.
 
 
Let op

Tot aan de leeftijd van 3 jaar niet zonder toezicht gebruiken.

Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.

 
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend