Moeder sieraden: Hematiet armband 8mm kraal model "energie"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Moeder sieraden: Hematiet armband 8mm kraal model "energie"

De armband energie is handgemaakt met 8mm hematiet edelstenen op elastiek. Hematiet wordt ook wel steen van de 'geest' genoemd, hij helpt je om dingen op te ruimen die je geest bezig houden. Hematiet geeft rust en gronding, hij moedigt je aan om naar de zon te reiken en laat je zien dat de enige beperkingen die er zijn uit je eigen geest voortkomen. Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop. Hematiet geeft vertrouwen en inzicht.  

Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarande erd succes. De armband is geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Standaard is de armband uitgevoerd met mooie kralen en een slotje met een bedel. De bedels die we bij de mama armbanden gebruiken, zijn de swarovski hartjes en slippers met crystals.

Voorbeeld 21cm, hematiet heeft een diepe antraciet metaalachtige kleur. In werkelijkheid iets minder zwart:
 
Hoe werkt het?

Voorbeeld 21 cm:


1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het Swarovski hartje of de slippers met crystals, zoals in de afbeelding hieronder. Alle bedels zijn met de handgemaakt. Wilt u echter een andere bedel, kan dat ook.  Alle bedels kunnen gebruikt worden voor de sluiting. Geef dit aan bij het invulveld andere bedel.
3) Maat
Meet de pols strak op, wij maken hem 1,5 cm wijder, zodat de armband niet geheel strak om de pols zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat op bij het veld polsmaat strak opgemeten.
 
5) Tekst
Wilt u een tekst, naam of nummer op de armband dan kan dat uiteraard ook. Indien gewenst dan kunt u dat hier aangeven.
 
6) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk.
7) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt. 
 
 Na ontvangst van uw betaling wordt de armband binnen 2 - 4 werkdagen verzonden.
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend