Moeder sieraden: Jade armband Aqua 8mm kraal model "moed"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Moeder sieraden: Jade armband Aqua 8mm kraal model "moed"

De armband moed is handgemaakt met 8mm jade edelstenen op elastiek.
Jade is een reinigende, beschermende steen en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid. Ook helpt jade om negatieve emoties en irritatie los te laten. Jade werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeén en de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, de blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
 
Naast deze mooie betekenis, zien ze er ook gewoon erg leuk uit!  Een gegarandeerd succes. De armband is geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Standaard is de armband uitgevoerd met mooie kralen en een slotje met een bedel. De bedels die we bij de mama armbanden gebruiken, zijn de swarovski hartjes en slippers met crystals.
 
Voorbeeld 21cm:

Image grootte: 214x183, 42.445KbImage type: JPEG
 
Hoe werkt het?
1) Bedel aan slotje
Hier kunt u kiezen welke bedel u bij de sluiting wilt. Standaard is het Swarovski hartje of de slippers met crystals, zoals in de afbeelding hieronder. Alle bedels zijn met de handgemaakt. Wilt u echter een andere bedel, kan dat ook.  Alle bedels kunnen gebruikt worden voor de sluiting. Geef dit aan bij het invulveld andere bedel.
3) Maat
Meet de pols strak op, wij maken hem 1,5 cm wijder zodat de armband niet geheel strak om de pols zit. Geen meetlint bij de hand? Gebruik een papiertje en leg hem naast een lineaal. Geef de zelfgemeten maat op bij veld polsmaat strak opgemeten.
 
5) Tekst
Wilt u een tekst, naam of nummer op de armband dan kan dat uiteraard ook. Indien gewenst dan kunt u dat hier aangeven.
 
6) Kleur letters
Hier kunt u aangeven welke kleur de letters moeten worden. Kiest u voor getallen dan is alleen wit mogelijk.
7) Bedels
Voeg bedels toe om uw eigen unieke armband te creéren. De afbeelding verandert met uw keuze mee. Per bedel wordt de lengte aangegeven. Het is de lengte van de bedel zonder slotje. Het slotje is 12 mm. Alle bedels zijn met de handgemaakt. 
 
Na ontvangst van uw betaling wordt het armband binnen 2 - 4 werkdagen aan u verzonden.
€12,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend