SOS Ketting model: "stippen en strepen"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

SOS Ketting model: "stippen en strepen"

Origineel, hip en uniek zijn deze leuke SOS kettingen. Deze schattige SOS ketting wordt geleverd met een bolletjes ketting of een ketting van organza lint in een kleur naar wens. Wilt u liever een koker i.p.v. kralen geef het aan bij opties. Bij opmerkingen kunt u aangeven welke koker u leuk vindt. Wij hebben deze in goud, zilver, blauw, roze, paars.
De hanger (2,5 cm) is versierd met een rozenkwarts kraal, een swarovski parel, swarovski bicone kralen en een bloem en glitterkraal van acryl. De kleuren van de kralen worden aangepast aan het gekozen ontwerp van de hanger, maar zullen veelal zijn zoals in het voorbeeld. Heeft u speciale wensen, geef dit dan aan bij de opmerkingen of stuur een e-mail naar info@weethoeikheet.nl Alles kan in overleg!
 
De bedel is beschermd met een waterafstotend glazuur. Ga echter niet zwemmen of douchen met de ketting.
 
Hoe werkt het?
1) Design
Kies hier het gewenste ontwerp. De keuzes zijn:
Afbeeldingsresultaat voor ketting met naam stippen en strepen
2) Tekst
Geef hier het nummer op en de eventuele if found call, of SOS/ICE tekst. Maak de tekst niet langer dan in de bovengenoemde voorbeelden!
 
3) Ketting
Kies hier welke ketting en kleur u wenst. De bolletjes ketting is eenvoudig zelf op maat te maken. Dit kan door de ketting te knippen met een ijzertangetje of stevige schaar. Dus twijfelt u over de maat, kies dan voor 60 cm. De gebruikte ketting in bovenstaande foto, is een roze bolletjes ketting van 40 cm ketting bij een meisje van 21 maanden. De ketting met organza lint is 42 cm en is door een verlengketting nog 5 cm groter te maken.
 
4) Reserve ketting (Tip)
Een extra ketting is altijd handig. Leuk om te variëren, maar ook omdat kinderen speels zijn en de ketting stuk kan gaan. De bolletjes kettingen zijn zo gemaakt dat ze bij een te hoge belasting kapot gaan. Dit is belangrijk zodat er geen stikkingsgevaar voor de kinderen is. Daarom adviseren we om altijd een reserve ketting bij uw bestelling aan te schaffen.
 
 
De kralen van de SOS ketting zijn stevig vastgemaakt en gaan niet zomaar los. Let echter altijd op bij kinderen onder de 3 jaar!
 
De SOS ketting wordt na ontvangst van uw betaling binnen 1 á 2 werkdagen verzonden.
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend