SOS ketting model: "allergie alarm"
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

SOS ketting model: "allergie alarm"

Origineel, hip en uniek zijn deze leuke kettingen met naam. Deze schattige ketting wordt geleverd met een bolletjes ketting of een ketting van organza lint in een kleur naar wens. Wilt u liever een koker i.p.v. kralen, bij optie kunt u kiezen. Geef bij opmerkingen aan welke koker u leuk vindt. Wij hebben ze in goud, zilver, blauw, paars en roze.
De hanger (2,5 cm) is versierd met swarovski bicone kralen, een parel en een bloem en glitterkraal van acryl. De kleuren van de kralen worden aangepast aan het gekozen ontwerp van de hanger, maar zullen veelal zijn zoals in het voorbeeld. Heeft u speciale wensen of wilt u liever edelsteen verwerkt hebben in uw ketting, geef dit dan aan bij de opmerkingen of stuur een e-mail  info@weethoeikheet.nl Alles kan in overleg!
 
De bedel is beschermd met een waterafstotend glazuur. Ga echter niet zwemmen of douchen met de ketting.
 
Hoe werkt het?
1) Design
Kies hier het gewenste ontwerp. De keuzes zijn:
Afbeeldingsresultaat voor ketting model allergie alarm

2) Tekst
Geef hier de allergie op en de gewenste tekst. Let wel op de bovengenoemde voorbeelden en maak de tekst niet veel langer.
 
3) Ketting
Kies hier welke ketting en kleur u wenst. De bolletjes ketting is eenvoudig zelf op maat te maken. Dit kan door de ketting te knippen met een ijzertangetje of stevige schaar. Dus twijfelt u over de maat, kies dan voor 60 cm. De gebruikte ketting in bovenstaande foto, is een organza linten ketting bij een meisje van 2 jaar. De ketting met organza lint is 42 cm en is door een verlengketting nog 5 cm groter te maken.
4) Reserve ketting (Tip)
Een extra ketting is altijd handig. Leuk om te variëren, maar ook omdat kinderen speels zijn en de ketting stuk kan gaan. De bolletjes kettingen zijn zo gemaakt dat ze bij een te hoge belasting kapot gaan. Dit is belangrijk zodat er geen stikkingsgevaar voor de kinderen is. Daarom adviseren we om altijd een reserve ketting bij uw bestelling aan te schaffen.
 
 
De kralen van de ketting zijn stevig vastgemaakt en gaan niet zomaar los. Let echter altijd op bij kinderen onder de 3 jaar!
 
De ketting wordt na ontvangst van uw betaling binnen 1 á 2 werkdagen verzonden.
 
€8,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend