Speenkoord diverse uitvoeringen
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Speenkoord diverse uitvoeringen

Speenkoord met naam


Een speenkoord met naam is een origineel, praktisch en persoonlijk kraamkado. Een speenkoord met naam is handig voor in de auto, op de fiets of op het kinderdagverblijf. Bevestig de clip aan jas of shirt en het speentje verliezen is verleden tijd!
 
Een knuffelkoord met naam ziet er uit als een speenkoord met naam, maar heeft een extra clip. Erg makkelijk, zo blijft die ene lievelingsknuffel altijd in de buurt! Als u kiest voor een knuffelkoord met naam ontvangt u een  koord met aan beide kanten dezelfde clips. Deze extra clip is overigens eenvoudig te verwijderen, zodat u het knuffelkoord met naam ook als speenkoord kunt gebruiken.
 
NIEUW speenkoord met mam-ring

Bij optie kunt u ipv een speenkoord met lus ook kiezen voor een mam-ring.
Deze siliconen ring kunt u aan het speentje bevestigen. Kijk bij optie voor de keuze.

 
Speenkoord met naam bestellen?


Bij de opties kunt u kiezen voor het design speenkoord met naam wat u het leukst vindt. Heeft u een andere kleurcombinatie in gedachten bij deze clip, laat het ons weten in het opmerkingen veld of mail ons info@weethoeikheet.nl

Prijzen
De speenkoorden kosten € 10,95. 
Voor een knuffelkoord geldt een toeslag van € 3,00.

Heeft u een andere kleurcombinatie in gedachten bij dit speenkoord laat het weten in het opmerkingenveld of mail ons even info@weethoeikheet.nl Bij langere namen ontvangt u minder kralen i.v.m. de veiligheid, speenkoorden mogen niet te lang worden. GEEN DUBBELE NAMEN ALLEEN ROEPNAAM!

Let op! Speenkoorden mogen alleen bevestigd worden aan kleding.  Gebruik een speenkoord niet in een wiegje of bedje. Dit product niet gebruiken als speelgoed of bijtspeeltje. Liefst onder toezicht van een volwassenen. Controleer de gemaakte accessoires regelmatig op slijtage.

Keuze

Soorten letterkralen hout en kunststof:

Letterkralen van blank hout in het gehele alfabet.
De speciale letterkralen in ons assortiment hout voorradig zijn:  ä ö en ü. 
 
Levertijd speenkoord met naam

Na onvangst van uw betaling wordt de speenkoord met naam binnen 2-3 werkdagen verzonden. 
€10,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend