Gastenboek


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Cisca

30-12-2020 en vandaag 02-01-2021 binnen gekregen "ketting met hanger medische clicks/button/chunk"
Ik hoop dat de ketting bolletjes en het uiltje wel mooi blijven ik zie nergens een merk of het echt zilver is.
Voor de prijs 12.45 is het toch een mooie hanger.


Kim

Super bedankt voor de supersnelle levering en de mooie armband die precies past.

Romy

Gisteren een etui met naam besteld en vandaag al binnen! Heel mooi geworden.
Super snelle service en op een vraag wordt ook snel gereageerd.


Rosalie

Wat fantastisch dat jullie speciaal voor een medische aandoening een medisch plaatje voor me op maat gemaakt hebben. met aangepaste tekst, voor én achter kant gebruikt. Top en snel geleverd.

Richard Müller

Geachte Louisa,

Wat een topprestatie van weethoeikheet.nl om voor watersporters zulke unieke dogtags en naamkettingen te ontwikkelen. De roestvast stalen dogtag varianten en de gegraveerde plexiglas dogtag incl. nylon ketting is ook echt grandioos !

Grote complimenten van een uiterst tevreden watersporter

Hartelijke groet
Richard Müller


Carina Slootweg

Op maandagochtend besteld, dinsdag lag het op de mat. Wat een snelle service, heel blij mee.

Tanja Vd Vd Vlekkert

Naamplaatje voor mijn zoontje besteld maar naam niet correct Webshop gemaild om te informeren of dit nog kon worden aangepast en wat de kosten hiervan zouden zijn De volgende dag lag er al (tot mijn grote verbazing) kosteloos een nieuw naamplaatje in de bus En dat terwijl de prijzen hier een stuk lager zijn als bij de concurrent Leuke producten, snelle levering, betaalbaar en een top service Wauww.........Bedankt, jullie zien mij zeker terug Gr van Menno en zijn mamma

Debby

Tutpop met naam en geboortedatum besteld. Top service! Snelle reactie op mijn vraag per e-mail en snelle levertijd. Leuk ingepakt als kraamcadeau. Bijna jammer dat ik het niet zelf mag uitpakken. Bedankt!

Leen

Om medische redenen had ik een medisch sieraad nodig in de vorm van een ketting, dezelfde dag na de bestelling kreeg ik al mail dat het product klaar was voor verzending.
De volgende dag de ketting ontvangen en alles zoals besteld gegraveerd, geen beschadigingen maar ook van goede kwaliteit, zo zou het bij elke webshop moeten zijn, top!


M

Naamplaatje besteld, zag er prima uit alleen één leesteken ontbrak. Gemaild hierover en de volgende dag al een nieuw, correct naamplaatje binnen, superservice en tevreden over het ontvangen product!