Gastenboek


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwenDebby

Tutpop met naam en geboortedatum besteld. Top service! Snelle reactie op mijn vraag per e-mail en snelle levertijd. Leuk ingepakt als kraamcadeau. Bijna jammer dat ik het niet zelf mag uitpakken. Bedankt!

Leen

Om medische redenen had ik een medisch sieraad nodig in de vorm van een ketting, dezelfde dag na de bestelling kreeg ik al mail dat het product klaar was voor verzending.
De volgende dag de ketting ontvangen en alles zoals besteld gegraveerd, geen beschadigingen maar ook van goede kwaliteit, zo zou het bij elke webshop moeten zijn, top!


M

Naamplaatje besteld, zag er prima uit alleen één leesteken ontbrak. Gemaild hierover en de volgende dag al een nieuw, correct naamplaatje binnen, superservice en tevreden over het ontvangen product!

Jaconas

Mooie dog tag besteld voor mijn dochter. Super netjes, snel en goed. Eerlijke prijs en snelle afhandeling.

Martin VERMEER

Heb mijn ID tag vandaag ontvangen (21-06-19) ziet er gelikt uit.
Het beste product wat ik tot nu heb kunnen vinden voor een zeer redelijke prijs.
Bedankt voor de service


Kimberley

Heel tevreden over de geleverde producten! Alles is zoals afgebeeld! Snel en correct in huis! Jullie hebben er een vaste klant bij 😁

Roger Bakker

@ Louisa,
Perfecte aanpassing en veel dank daarvoor.Richard

Erg tevreden over de bestelling. Goede service en snelheid ik beveel deze web winkel aan.

Marlies Oppers

Wat een leuke armbandjes! 8 armbandjes besteld voor een kinderfeestje met naamkralen erbij. Handig verpakt per naam, kralen mooi bijpassend in aparte zakjes, echt heel erg handig voor mama en makkelijk voor de kinderen. Snelle levering, genoeg kralen, echt top!