Dogtag sterrenbeeld heelal achterkant geponst
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

Dogtag sterrenbeeld heelal achterkant geponst

Image grootte: 430x359, 86.842KbImage type: JPEG   
VOOR DE FOTO HEBBEN WIJ EEN RVS STANDAARD (K) IDENTITEITSPLAATJE GEBRUIKT 
 
Aan de ene kant heeft u de mogelijkheid voor 12 afbeeldingen alle sterrenbeelden en aan de andere kant ponsen wij de tekst voor u naar keuze. Dit kunnen adresgegevens zijn, maar ook een andere tekst, zoals uw medische gegevens. Bij weethoeikheet.nl 6 regels tekst mogelijk! De foto is afgedicht met een kunststof vochtbestendige dome.

Gratis silencer wel een keuze maken voor kleur a.u.b.

Let op! de geverfde soorten zien er na gebruik als volgt uit (verf van de letters verdwijnt en wordt zilver), de overige soorten hebben dit niet. Het betreft de soorten: limegroen, babyblauw, babyroze, zwart, caouflage, kobalt blauw, fuchsia roze, geel, groen, oranje, wit en paars.
 
 
Het Identiteitsplaatje is leverbaar in meer dan 20 kleuren! Het identiteitsplaatje is gemaakt van speciaal medisch roestvast edelstaal. Dit materiaal is anti-allergisch. Het universele kogelkettinkje zal bij te hoge belasting breken. 
 
Identiteitsplaatje met afbeelding sterrenbeeld heelal bestellen?

Als u op uw identiteitsplaatje met afbeelding alle posities gebruikt die mogelijk zijn, is een stukje van de tekst minder goed leesbaar bij gebruik van een silencer.

Alle letters worden omgezet in hoofdletters en de volgende tekens zijn mogelijk:
Ö  Ü   É   Ë   .   (   )   !   ?   :   #   "   '   ,  & *   -   +   =  /   @    _  ♥ 

Wilt u tekst centreren op de dogtag, hou hier dan rekening mee met het invullen van de regels. Heeft u bijvoorbeeld 4 regels, vul dan regel 2 t/m 5 in en niet 1 t/m 4.
  
Let op: het plaatje is vochtbestendig, maar is niet bestand tegen lang in water liggen zoals bij zwemmen in zwembad of zee. RVS kettingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen, vandaar dat wij deze niet leveren in 40cm.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw sterrenbeeld plaatje binnen 1 a 2 werkdagen.

Prijs is inclusief ketting en silencer

Verzendkosten Nederland € 1,50, Europa € 2,50 buiten Europa € 4,00
€9,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend